Топ 10 на най-желаните украси за детски рожден ден на момиче

-

Блог

-

Plamena Boeva

Топ 10 на най-желаните украси за детски рожден ден на момиче

Рождените дни на момиченца могат съвсем спокойно да се сравнят с приказни церемонии, напомнящи за онези магически бални вечери, в които главният герои са изящни принцеси.

Знаете, че тези украси винаги успяват да привлекат вниманието, тъй като са изумителни, пищни и поръсени с прашеца на невинността.

Оказва се, че сред всичките тематики има 10, които заемат челни позиции.

Нямаме търпение да ги споделим с вас.

Ето ги и Топ 10 украси за детски рожден ден на момиче:

1. Пеперуди

Пеперуденият свят е далеч по-примамлив от този, в който ние живеем. Там се цени свободата, изяществото, преливащите се цветове и пъстри закачки. Украсите на тема “Пеперуди” винаги съумяват да будят възхищение и да привличат погледите директно към себе си. Те са неподправени и запомнящи се.

2. Цветя

Какво по-прекрасно от това на партито на любимото ви момиченце да присъстват разкошни букети и флорална мотиви?! Не само, че ще добавите шарено настроение, но и ще подсилите още повече празничните вълнения и емоции.

3. Розов цвят

Няма да крием, че розовият цвят остава фаворит, когато говорим за украса за момиче. От край време нюансите на розовото се свързват с малките госпожици, порастващи с още една годинка. Това е цветът, който никога няма да престане да бъде на мода.

4. Алиса в страната на чудесата

Оказва се, че тази приказка продължава все толкова осезаемо да вълнува малки и големи. Щастливи сме, че Алиса е част от рожденните дни на най-любимите ви същества. Приказният й свят украсява несравнимо всеки един празник.

5. Мечета

Мечетата никога няма да излязат от мода. Все пак говорим за една от любимите играчки на малчуганите. Няма значение дали празнуващите са момченца или момиченца, то мечетата са в готовност да намерят мястото си във всеки причудлив декор.

6. Бохо дъга

В началото не бяхме сигурни как този елемент ще се приеме от нашите малки клиенти. Оказва се обаче, че бохо дъгата не само краси декорите, но и пълни с щастие детските очички. Цветна и запомняща се, тя продължава да бъде сред най-любимите украси.

7. Woodland

Поредната украса, която съумява да породи вълнение както у нас, така и у децата. Тя лесно се асоциира с онзи див свят, обитаван от най-любимите животни на малките момиченца.

8. Wild One

Още една любима украса, която последната година се превърна и в най-желана. Стилна, изчистена и носеща усещане за забавление.

9. Мини Маус

Разбира се, че няма как да завършим класацията без Мини Маус. Любима на редица поколения, забавната мишка успява да върне усмивката дори на най-недоволното момиченца. Украса “Мини Маус” гарантира забавления безкрай.

10. Сладоледено парти

Завършваме нашата класация с така изкушаващото “Сладоледено парти”, което винаги успява да ни развесели и подкани да се подсладим.

Рождените дни са специални моменти, пълни с радост и вълнение, а ние от ПЛАМ студио искаме да направим този ден още по-специален за вас и за вашето любимо момиче.

Не спирайте да се радвате на живота и помнете, че щастието в детските очи е отражение на вас самите!

Plamena Boeva

Казвам се Пламена и съм създател на Плам студио.

Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми.

Вашият коментар