Модерни цветове за пролетно- лятна сватба 2017

-

Блог

-

Plamena Boeva

Модерни цветове за пролетно- лятна сватба 2017

Пепел от роза 

Доминантен оттенък на сватби, провеждани през пролетта или в първите летни дни. Той е изключително мек, елегантен и кадифен нюанс на розово. Цветът се отъждествява  с момичешка невинност и красота. Съчетава се добре с перлено сиво или цвят на старо злато.

dusty_rose_1

Нежна праскова 

Доста деликатен, топъл и в същото време освежаващ цвят, който успява да се хареса на дизайнерите на сватбени и булчински рокли. От този цвят могат да бъдат ушити роклите на шаферките – той отлично освежава цвета на лицето и подчертава младостта на кожата.

light_peach

Перлено синьо 

Благороден и аристократичен цвят. Той е идеален за една сватба, която се провежда в най-горещите дни на месец юли. Този нюанс перфектно се съчетава с опушен розов кварц. Най-актуалното и смело дизайнерско решение предполага комбинация от перлено синьо и шоколадов цвят.

light_blue1

Лек тюркоаз 

Хладен, прозрачен цвят, който е подобен на водата на Адриатическо море, пронизано от слънчеви лъчи. Най-аристократичното съчетание се постига чрез изобилие от сребърни аксесоари и елементи, а най-силното от включването на приглушения лимонов цвят

light_turkuaz3

Виолетово-сиво

Много мек нюанс на виолетово, който придава на декора на залата специална въздушност и изтънченост. Този цвят се използва също и за сватбени рокли, нещо повече – можем да го наречем един от първите в този сегмент на модната индустрия. Той перфектно се допълва от боровинковия и сребърния цвят.

light_violet_1

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво с ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event  мениджъри и флористи!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Plamena Boeva

Казвам се Пламена и съм създател на Плам студио.

Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми.