Модерни цветове за пролетно- лятна сватба 2017

-

Блог

-

Plamena Boeva

Модерни цветове за пролетно- лятна сватба 2017

Пепел от роза 

Доминантен оттенък на сватби, провеждани през пролетта или в първите летни дни. Той е изключително мек, елегантен и кадифен нюанс на розово. Цветът се отъждествява  с момичешка невинност и красота. Съчетава се добре с перлено сиво или цвят на старо злато.

dusty_rose_1

Нежна праскова 

Доста деликатен, топъл и в същото време освежаващ цвят, който успява да се хареса на дизайнерите на сватбени и булчински рокли. От този цвят могат да бъдат ушити роклите на шаферките – той отлично освежава цвета на лицето и подчертава младостта на кожата.

light_peach

Перлено синьо 

Благороден и аристократичен цвят. Той е идеален за една сватба, която се провежда в най-горещите дни на месец юли. Този нюанс перфектно се съчетава с опушен розов кварц. Най-актуалното и смело дизайнерско решение предполага комбинация от перлено синьо и шоколадов цвят.

light_blue1

Лек тюркоаз 

Хладен, прозрачен цвят, който е подобен на водата на Адриатическо море, пронизано от слънчеви лъчи. Най-аристократичното съчетание се постига чрез изобилие от сребърни аксесоари и елементи, а най-силното от включването на приглушения лимонов цвят

light_turkuaz3

Виолетово-сиво

Много мек нюанс на виолетово, който придава на декора на залата специална въздушност и изтънченост. Този цвят се използва също и за сватбени рокли, нещо повече – можем да го наречем един от първите в този сегмент на модната индустрия. Той перфектно се допълва от боровинковия и сребърния цвят.

light_violet_1

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво с ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event  мениджъри и флористи!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Plamena Boeva

Cras tempus est non turpis condimentum, quis hendrerit

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam,