Модерни цветове за есенно-зимна сватба 2017 год

-

Блог

-

Plamena Boeva

Модерни цветове за есенно-зимна сватба 2017 год

Ледено кафе

Цвят, който вече успя да завладее върха на сватбената мода. Той е сдържан, аристократичен и изисква елегантност на всеки детайл. Вече е оценен и обичан  от декораторите при оформяне на сватби в еко и рустик стил. Най-добрият допълващ цвят – наситен трависто-зелен.

light_coffee1

Тъмно червено

Много ярък цвят, който, без съмнение, ще бъде по вкуса на Огнения Петел. Запомнете, че този цвят много лесно може да претовари сватба, така че керемидено-червения оттенък изисква изключително точно отношения. Най-добре е да се ограничи в букета на булката и бутониерата на младоженеца, пликове, покани, панделки за столове или салфетки на празничната маса.

Deep_Red

Сочно жълто

Цвят, пълен с радост, светлина и жизнена енергия. С помощта на този дизайн може да се постигне ефект на топлина и нежни слънчеви лъчи дори през най-тъжния есенен ден. Той е подходящ и за сватба, организирана в студена зимна вечер.

Yellow

Тъмно зелен

Наситен нюанс от зелената гама, който чудесно се впива в церемонията в стил „ботаник“. Цветът е  толкова сочен, че е по-добре да се използва премерено и само в монохром (самостоятелно) или в комбинация с класическо бяло.

Мандарина

Благороден дълбок цвят. Той ви помага да спазите всички правила на Фън шуй, използвайки за сватбата цвета, символ на новата 2017 година.

Слива

Дълбок, аристократичен и изключително изискан цвят, който перфектно се съчетава с кремави нюанси.

Plum

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво с ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event  мениджъри и флористи!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Plamena Boeva

Cras tempus est non turpis condimentum, quis hendrerit

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam,