Модерни цветове за есенно-зимна сватба 2017 год

-

Блог

-

Plamena Boeva

Модерни цветове за есенно-зимна сватба 2017 год

Ледено кафе

Цвят, който вече успя да завладее върха на сватбената мода. Той е сдържан, аристократичен и изисква елегантност на всеки детайл. Вече е оценен и обичан  от декораторите при оформяне на сватби в еко и рустик стил. Най-добрият допълващ цвят – наситен трависто-зелен.

light_coffee1

Тъмно червено

Много ярък цвят, който, без съмнение, ще бъде по вкуса на Огнения Петел. Запомнете, че този цвят много лесно може да претовари сватба, така че керемидено-червения оттенък изисква изключително точно отношения. Най-добре е да се ограничи в букета на булката и бутониерата на младоженеца, пликове, покани, панделки за столове или салфетки на празничната маса.

Deep_Red

Сочно жълто

Цвят, пълен с радост, светлина и жизнена енергия. С помощта на този дизайн може да се постигне ефект на топлина и нежни слънчеви лъчи дори през най-тъжния есенен ден. Той е подходящ и за сватба, организирана в студена зимна вечер.

Yellow

Тъмно зелен

Наситен нюанс от зелената гама, който чудесно се впива в церемонията в стил „ботаник“. Цветът е  толкова сочен, че е по-добре да се използва премерено и само в монохром (самостоятелно) или в комбинация с класическо бяло.

Мандарина

Благороден дълбок цвят. Той ви помага да спазите всички правила на Фън шуй, използвайки за сватбата цвета, символ на новата 2017 година.

Слива

Дълбок, аристократичен и изключително изискан цвят, който перфектно се съчетава с кремави нюанси.

Plum

За хубавите моменти и специални поводи- нека всичко бъде на ниво с ПЛАМ Студио!

Цялостно организиране и декориране на събития в цялата страна. Професионален мобилен екип сватбени агенти, event  мениджъри и флористи!

“ПЛАМ Студио”– за специалните моменти във Вашия живот!

Plamena Boeva

Казвам се Пламена и съм създател на Плам студио.

Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми.