Сватби
Пакет „Цялостно планиране“


Пълният пакет от услуги позволява на клиентите да създадат своето незабравимо събитие без да се налага да се справят със стреса от организирането, координирането и менажирането му. Избирайки нас за цялостно планиране, Вие ще успеете да се насладите истински на празника. Интересни идеи и съвети относно дизайна и темата на сватбата са една малка част от елементите, които се включват в пакета. Актуализираме и управляваме сватбения ви списък и бюджет и дори ви изпращаме напомняния за плащанията, които трябва да извършите. Ще бъдем до вас на самия сватбен ден и ще осъществим мечатата ви за безпроблемна, красива и емоционална сватба.


Пакет „Денят на събитието“


Осъществява се среща с клиентите 4-5 седмици преди събитието. Целта е да се уточнят всички детайли и подробности около неговото реализиране. Ще се свържем с всички фирми и доставчици, които сте ангажирали и ще се уверим, че не сте пропуснали някой важен елемент. По този начин Ви спестяваме стреса, тревогите и притесненията по време на събитието. Дори и да има проблеми, Вие няма да разберете за тях, защото “Плам Студио” ще се погрижи за бързото им разрешаване.  Оставяйки на нас работата, на Вас остава единствено забавлението! Пакет „Планиране на бюджета“


Всяко събитие има бюджет, с който трябва да се справите. Ще Ви помогнем да разпределите правилно финансовия ресурс, който сте отделили. Намирането на правилния фотограф, видеооператор, кетъринг, флорист или друг специфичен детайл отнема време, което можем да Ви спестим. Живеем в 21 век, в който хората вече започнаха да ценят свободното време, с което разполагат- не го пренебрегвайте и се доверете на “Плам Студио”.

Сватбен ден
Напиши ни отзив Feedback