Услуги

“Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.”
Уилиям Шекспир
Сватбиquote03-copy
“Сватбени пакети”

Фирмени Събитияquote03-copy
“Услуги Фирмени
Събития”
Фирмени Събитияquote03-copy
“Услуги Рождени дни”
Рождени дниquote03-copy
“Аз не търся, аз намирам.”
Пабло Пикасо

Детски и Бебешки партитаquote03-copy
“Услуги Детски
и Бебешки партита”
Детски и Бебешки партитаquote03-copy
“Всяко дете е творец.
Проблемът е как да се запази такъв,
като порастне.”

Пабло Пикасо
Кръщенетаquote03-copy
“Услуги Кръщенета”

Момински партитаquote03-copy
“Галерия Момински партита”
Момински партита

Клиентски отзиви

Детски рожден ден

★★★★★
5 5 1
Благодаря на целия екип на Плам студио за невероятната украса на смелата Ваяна и цялостна организация за празника на нашата принцеса! Правите празниците ни още по - вълнуващи и прекрасни!

Кръщене Аделайде

★★★★★
5 5 1
Живея в чужбина и нямаше как да се справя от разстояние с организацията на кръщенето на моята дъщеря без помощта на Пламена и екипът на Пламстудио. Те реализираха с голям професионализъм и креативност всичките ми идеи и желаниия. Погрижиха се за всичко, и всичко беше перфектно, красиво, скроено с всеотдайност. Ще препоръчам Пламстудио на приятели. Моята оценка е отличен 6+!

Сватбата ни

★★★★★
5 5 1
Украсата за сватбата ни беше уникална! Беше точно това,което исках и си представях,даже по-хубава! Благодарим много и чакаме следващия повод за следващата прекрасна украса!

Изключително доволна съм

★★★★★
5 5 1
Истината е, че познавам Плами от поне 15 години, но никога преди не съм й подозирала, че в нея има заложен толкова голям талант. Изключително доволна съм, че нито за миг не поставих под съмнение професионализма, коректността и безграничното й въображение, пораждащо свръх добри идеи. Благодаря ти, че беше част от този така важен празник за семейството ни. Пожелавам ти да надскочиш най-смелите си желания и развитието ти в тази насока да не знае що е то граници.

Благодаря на Плам студио

★★★★★
5 5 1
Благодаря на Плам студио, че направи първия рожден ден на Самуил така уникален и красив! Украсата беше направена с много желание и старание. Така различна и симпатична. Благодаря ти Плами и успех! Продължавай да твориш красоти!

Заедно успяхме да сътворим една приказка

★★★★★
5 5 1
Благодаря на Плам студио, че успаха да реализират моята идея и този ден беше точно такъв, какъвто си го представях. Заедно успяхме да сътворим една приказка, която ще помня ЗАВИНАГИ. Плами, моля да приемеш моите хиляди благодарности за твоя професионализъм, но не само за украсата през деня, а за това, че спечелих една страхотна приятелка в твое лице.
Напиши ни отзив Feedback