За нас

img_6265
Пламена

Казвам се Пламена и съм създател на “Плам студио”. Завършила съм специалност дизайн на мебели и интериори, но моята страст Винаги е била организирането на събития. Координирането и менажирането са предизвикателства, в които се впускам с удоволствие. Фирмен банкет, сватба, рожден ден- всеки празник е необикновен и индивидуален, съчетан с много красота и позитивност. Ентусиазмът и енергията, които притежавам, ми помагат да планирам перфектното събитие, съгласувано с изискванията на клиентите ми. Доверявайки се на “Плам студио”, ще получите подкрепата на екип, който разбира от качество, грижи се за Вашето спокойствие и е сигурен партньор в планирането на най-важните моменти от живота Ви.

img_6273
Валентина

Аз съм Валентина. Майка съм на две големи деца, които са тръгнали по своя път. Вълнувам се от красотата във всичките и измерения: на природата, на цветята, на хората и на всичко,което ни заобикаля. Всички ние сме уникални и победители. Обичам да откривам нови, вълнуващи и неочаквано добри комбинации от събития, хора, аромати и преживявания. Разбирам всяка майка, която е изправена пред предизвикателството да участва в организирането на сватбата на детето си. Съвсем скоро го преживях и трябва да кажа, че е особено интересно, зареждащо и весело събитие,което не разбираш кога свършва и сякаш искаш да продължи безкрай.

desislava
Десислава

Аз съм Десислава и съм на 24 години, отскоро щастливо омъжена. Не съм от хората, които обичат да се изтъкват, затова ще ви разкажа съвсем накратко нещо малко и за мен. Добронамерена, забавна и усмихната, но и упорита и твърдоглава, особено когато става въпрос за цел, която искам да постигна. Обичам приключенията и високия адреналин, този който те зарежда и те кара да искаш още от живота. Винаги съм искала да се занимавам с изкуство без значение под каква форма ще е то, стига да ме кара да бъда креативна и иновативна. Затова с удоволствие приех за бъда част от този екип, заради любовна ми към изкуството, високите критерии за красота и естетика, които имам и голямото ми желание да ги споделя.

Клиентски отзиви

Детски рожден ден

★★★★★
5 5 1
Благодаря на целия екип на Плам студио за невероятната украса на смелата Ваяна и цялостна организация за празника на нашата принцеса! Правите празниците ни още по - вълнуващи и прекрасни!

Кръщене Аделайде

★★★★★
5 5 1
Живея в чужбина и нямаше как да се справя от разстояние с организацията на кръщенето на моята дъщеря без помощта на Пламена и екипът на Пламстудио. Те реализираха с голям професионализъм и креативност всичките ми идеи и желаниия. Погрижиха се за всичко, и всичко беше перфектно, красиво, скроено с всеотдайност. Ще препоръчам Пламстудио на приятели. Моята оценка е отличен 6+!

Сватбата ни

★★★★★
5 5 1
Украсата за сватбата ни беше уникална! Беше точно това,което исках и си представях,даже по-хубава! Благодарим много и чакаме следващия повод за следващата прекрасна украса!
Напиши ни отзив Feedback