Кръщенета

“Плам студио” – ние пресъздаваме вашите мечти!

Кръщенето или както още го наричат кръщение е ритуал, който е редно да съпътства всички християни. Кръщенето е едно от седемте тайнства и в днешно време е обичай, който майките не пропускат.Преди всичко трябва Ви съветвамеда изберете правилно човека, който ще бъде кръстник на детето ви. Кръстникът е духовен родител, той трябва да е негов водач и покровител, да следи дали детето върви по правилния път. Кръстникът има ключова роля по време на ритуала на кръщенето.

За всичко останало, можете да се доверите на“Плам студио” –  за организиране на събитието,  декорирани свещи, погача, хавлия за детето с неговото име, както и за всичко останало, ще Ви помогне нашият изключително професионален екип.

За нас не е достатъчно да задоволим Вашите очаквания…стараем се да ги надминем!

Кръщене на сладката Аделайде

Кръщене на сладката Аделайде
Кръщене или както още го наричат кръщение е ритуал, който е редно да съпътства всички християни. Кръщенето е едно от седемте тайнства и в днешно време е обичай, който майките не пропускат.Преди всичко трябва Ви съветвамеда изберете правилно човека, който ще бъде кръстник на детето ви. Кръстникът е духовен родител, той трябва да е негов водач...
Напиши ни отзив Feedback